Mera Art Journal

Fredag igen och jag tänkte visa ännu en sida i min Art Journal som jag lekt med nu i sommar! Det är ju så kul att kladda! 🙂

DSC_0005

Jag har använt gesso att grunda sidan och sedan har jag målat sidan med olika distress paints. ”Kvinnokroppen” är en mask från dylusions och jag har använt texture paste och en mask med små prickar och därefter sprayat med dylusions över. Maskrosorna är en mask från crafters workshop.

DSC_0007

Texten är stickers som jag har målat både runt och på med poscapenna;

DSC_0008

Som vanligt så har jag använt en ”herrejösses” massa stämplar och mina favoriter är från Bo Bonny och Kaisercraft;

DSC_0009

Så vad säger ni? ”Lets make it happen” så här de sista dagarna på semestern!!! Stor kram, Maiden

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *