Prima Lyric och Engraver

Denna vecka kommer mitt sista bidrag från vår DT-träff.

Från den härliga serien Lyric från Prima har jag valt att jag att göra 2 olika uppslag. Som ni ser finns det massor av olika dekorationer, washi tejp, stickers, cardstock  i olika storlekar och stämplar så det är bara att välja 🙂 .

IMG_2029

På båda dessa uppslagen har jag använt mig av masker från Crafters Workshop, Art It och Mini Chicken wire. Jag har blandat Texture Paste med Perfect Pearls och fått fram nästan exakt samma färg som pappret som jag valt. Nyckeln och låset kommer från Maya Road och jag har lagt ett laget med Inka Gold, men jag blev inte nöjd med resultatet så jag tänkte att prova att lägga ett lager med Rock Candy. Det blev inte heller bra så testa inte det… försökte rädda det med lite Stickles-Crystal men som sagt var inget vidare resultat.

IMG_2032

På detta uppslaget har jag använt mig av Prima-Engraver. En utmaning för mig med bruna färger.. jag som älskar starka färger. Även till Prima-Engraver finns det massa kul som Whasi tejp, stickers, blommor, brads, clear stamps och cardstock så det är bara att välja även här.

Jag har denna gången valt att inte färga in Texture Pasten utan låta den vara vit och använt samma Mini Chicken Wire som tidigare. Sedan har jag lagt cardstocken lager på lager.

Allt finns i inspirationspärmen på CiLi in Papers välkommen!

Det var allt från mig idag ha en härlig tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration, Kurser/Träffar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *