Min tolknig av månads skissen

 Ja, då var den stora dagen inne då Cili in papers har sin nyinvigning på Backplan i Göteborg och självklart så kommer man att vara där klockan 10 då butiken öppnar.

Dagen till ära så har jag gjort en tolkning på månadsskissen som handlar om nya starter. Jag valde då att göra en layout på när jag klippte av 40 cm av håret. Så ny frisyr och ny start.

skiss_septembertavling_marie

Min Layout har jag nästan uteslutande använt mig av Bo Bunny Mama-Razzi2 produkter. Förutom detta så har jag använt en kantskrapa – ’Tim Holtz’ Thread för att rugga kanterna och chalkat dessa med Prima Marketing – Chalk .

20130906_194647

Sen har jag använt träfigurer, Studio Calico – Chevron och Studio Calico – Cameras, som jag har färglagt med Tim Holtz Distress Paints- Spiced Marmalade. Med finns även Tim Holtz –Film Strip Ribbon och lite Washit tejper så klart. Bokstäverna är från Simple Stories Sn@p! – Letters

20130906_194657

Trevlig helg!

Ida

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *