You warm my heart

Denna veckan har jag använt mig av ett Cardstock från Echo Park Foto Freedom-My Favoite. Perfekta kort för både Project Life och kort.

Jag valde jag att använda ett kort med lite hjärtligt och höstlikt tema.

IMG_2595

Jag har dessutom återanvänt papper från Simple Stories-Harvest Lane och Teresa Collins-He Said (verkar tyvärr vara slut i webshoppen). Alla kanterna har jag chalkat med Versa Color-Pinecone det roströda hjärtat har jag klippt ut från en av korten på Echo Park-My Favorite och sedan har jag lagt ett lager med Glossy Accent. Det grå cardstocket har jag embossat med Sizzix Embossingfolder-Postal och sedan har jag svept över med Distressdynan-Black Soot.

IMG_2597a

Här ser ni insidan på mitt kort här har jag klippt ut en mugg från samma Echo Park-My Favorite och chalkat kanterna med Versa Color-Pinecone.  Det runda bokstäverna hittade jag i Teresa Collins-He Said Paperpack 6×6 och sedan tagit ut dem med en rund 1/2″ Punch som jag hade i mina lådor 🙂 . På toppen ville jag att man skulle se grädden extra noga så jag la på lite Snow Writer.

IMG_2596a

Vem vill inte ha en kopp varm choklad och kärlek så här års när det bara blir mörkare, mörkare, kallare och jag sjäv gärna kryper ner i soffan hemma och ser på en bra film 😉 .

IMG_2594a

Så här mitt i oktober påväg in i november och vem vill inte ha något att värma sig med?!

Det var allt ifrån mig en kylig tisdag i oktober.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *