Årets första Julkort

Till de som följer Maiden och hennes inlägg på CiLi in Papers bloggen från vänta ytterligare 1 vecka och får istället ett inlägg av mig-Pyssel Karin. Men den som väntar på något gott… 🙂 .

Så här kommer ett par av mina julkort som jag har börjat att tillverka, det är alltid lika roligt att göra julkort tycker jag. Fast att man redan har både papper och stämplar så är det alltid roligt att köpa något nytt varje år. Än så länge har jag lyckats hålla mig från att köpa en ny julstämpel men ju närmare jul vi kommer desto troligare är det att det kommer en ny stämpel i min samling 😉 .

IMG_2606

Här har jag använt Teresa Collins Santas List-Red Flakes, och har både använt både fram och baksidan av detta Cardstock texten är från baksidan. Jag har gjort ett stripe av texten och satt den på några 3D-kuddar. Det vita cardstocket kommer Kaisercraft-Coconot, det är inte riktigt helt vitt utan det finns lite grått i det vita så det passar prefekt här. Det röda enfärgade Cardstocket kommer också från Kaisercraft-Cherry. Kanterna har jag rundat med Tonic Studios-Corner Punch och sedan chalkat kanterna med Versa Color-Pinecone.

IMG_2605a

Det färdiga kortet med den härliga granen som jag embossat med vitt embossingpulver från Stampendous.

IMG_2608a

Mitt andra kort är ett litet kort som är en del av den biten som blir över när man gjort 2 st 10×15 kort av ett 12×12 cardstock. Då får man ju över en liten bit som är 10×30 cm och vad gör man med den ett litet kort förstås 🙂 . Här har jag stämplat med Versa Color-Pinecone med en stämpel från Vilda Stamps-Julkramar. Den utstansade stjärnan kommer från Tonic Studios-Snowflake.

IMG_2607a

På framsidan har jag på nytt använt mig av Teresa Collins Santas List-Red Flakes och sedan har jag stämplat den söta vätte från Vilda Stamps-Kramvätte och pånytt Julkram stämpeln.

Det här var allt från mig denna lite för mig lite ovanliga fredag och nästa veckan så är Maiden tillbaka igen.

Ha en härlig Fredag och en riktigt skön helg!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *