Project Life-passar mig Perfekt

För några veckor sedan var jag på Project Life kurs på CiLi in Papers för Marie-Sockergrynet. Där fick vi testa på hur det var att jobba med Project Life, hur man skall planera sina sidor och tips på hur man lägger upp sina bilder och vad man skall tänka på när man skriver ut sina kort. Marie hade också med sig sina fina Album som vi fick bläddra i TACK!

Så klart blev man ju jätte taggad att börja själv. Då jag mest gör kort och inte layouts men gillar att ta foto. Så länge jag hade en kamera med film som man skulle framkalla så var jag jätteduktig på att sätta in korten i album och gärna med lite inklistrade stickers, minnen som biljetter osv. Men så snart jag köpte mig en digitalkamera så blev det inte längre att man framkallar sina bilder på samma sätt, tyvärr. Nu ser jag ju ett nytt och roligt sätt att börja sätta in kort igen i album 🙂 .

Här kommer mitt första försök och glöm nu inte att det också pågår en Månadstävling tom 31/10 kl 23.59

IMG_2604

Här har jag bara satt in alla mina kort på ett ungefär som jag vill ha dem innan jag börjat dekorera och skriva på korten. Tyvärr så blänker det ju i plastfickorna 🙁 .

IMG_2610a

Här ser ni den första sidan som jag har ”pyntat” med både texter, och cardstock från Simple Studio-Say Cheese 3×4 journaling card, det söta pratbubblorna kommer från Avery Elle som dessutom har passande Dies till dessa 🙂 det gillar jag!

IMG_2614a

Min andra sida har jag valt att ha stående kort och alltså måste jag välja fotofickor som passar detta. Det gäller ju att hitta sina favoritfickor som man gillar bäst det finns ju så många olika utseende, det jag hittat som jag gillar är ett multipack från We R Memory Keepers .

IMG_2609a

Sen fick vi också tipset om att det finns förvaring från Art Bin som passar perfekt till både Foto och Journaling korten, måste tyvärr erkänna att jag köpt det 2 sista som fanns på lagret 😉 . Vet dock att Cicci väntar på att få in massor av förvaring och då är dessa självklart med. Så håll ut!

För dem som vill ta sig en närmare titt på mina första Project Life alster så finns det på CiLi in Papers så välkomna in för att ta en en titt.

Det var allt från mig en höstruskig tisdag hoppas att vi ses på Göteborgs Stämpel-och scrap mässa i helgen.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration, Tävling/Bloggcandy. Bokmärk permalänken.

1 svar på Project Life-passar mig Perfekt

  1. sockergrynet skriver:

    Åh så härligt att se dina sidor! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *