Julkort från tomten

Då är det snart första advent och julkorten fortsätter att flöda. Denna gången har jag gjort ett av papprena från Bo Bunny – Silver & Gold med ett fönster från Tonic studios -Trellis Wall Die. Till detta har jag gjort en julros med Tonic studios Pick of the Bunch Punch & Stamp Set Clematis · Lily · Poinsettia och lite grönt utstansat från Tim Holtz – Festive Greenery.

20131130_090749

På insidans fönster har jag gjort istappar av Deco Art Snow Writer Paint. Bakom tomten från vilda stamps har jag hällt Stampendous Aged Embossing Enamel – Shabby White på ett blått cardstock och embossat. Stämpeln är från sättet Vilda Stamps – Jultexter

20131130_090552

Trevlig helg!

Ida

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *