Santa´s list

Denna veckan har jag använt mig av Teresa Collins-Santa`s List och gjort ett kort med 2 fickor som man kan stoppa in tex en tag eller ett presentkort.

IMG_2692

Här ser ni min 2 fickor där jag har stoppat in 2 Diecuts från Maja Design Vintage Frost Basic. Båda sidorna på Teresa Collins-Santa`s List har jag gjort lite mindre vit genom att svepa över den med Distress dynan-Antique Linen för att bättre matcha mitt offwithe carstock bas som mitt kort har.

IMG_2693a

På insidan har jag tagit den lilla remsan längst ner på cardstocket där det står Santa´s list och använt det som dekoration på kortet. Den lilla tagen kommer från Kaisercraft-Just Belive Tag och snöflingan kommer från Vilda Stamps-Stjärnor i grupp.

IMG_2691a

Det färdiga kortet ser ut så här, den lilla tagen på framsidan kommer också från Kaisercraft-Just Belive.

Det var allt från mig så här 1 vecka innan julafton…

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *