Lyktor

Idag skall jag visa några lyktor jag gjort. Det var så roligt så det blev tre stycken av bara farten. Jag har använt mig av Sizzix Bigs Die By Tim Holtz – Rustic Lantern. Pappret är Maja Design, Vintage Frost 9th of December och 11th of December.

P1010417

Dekorationer: rådjuret och räven kommer från BoBunny, Woodland Winter. Musen är en stämpel från Stampendous House Mouse Cling Stamp – Gifts To Tie. Musen är målad med Destress Ink och vattenpensel. Tagsen är ”hemmagjorda” med olika hörn som jag har använt olika ”verktyg” till tex. We R Memory Keepers Crop-A-Dile Corner. Tagen är stämplade med olika grattisstämplar.

P1010419

Baksidan är dekorerad med lite olika stjärnor och gran. Tonic Studios kommer en stjärna och blommor med fjäril. Stjärna och gran från Memory Box. Sizzix Framelits Die – Star. Den mörka stjärnan på den vänstra lycktan kommer från Martha Stewart. Lite Stickles på granen, tyvärr syns det inte på bilden och lite bling. ”Glaset” på lycktan är OH film dvs. den plasten man använder i over head apparater.

P1010424P1010425

P1010422P1010423

P1010405P1010406

Idén till att göra lyktorna fick jag efter att jag hade tittat på Annes Youtube klipp. Man kan sätta i ett batteridrivet värmeljus om man vill (absolut inget levande ljus!). Det blev bara blå lyktor men det var en ren tillfällighet.

/Britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *