Att leka med Stenciler och Color Shine

Inför julen och julklapparna förberedde jag ett par passepartouts som skulle matcha några familjekort som jag tagit.

Eftersom jag precis köpt mig några nya stenciler och älskar Heidi Swapps-Color Shine så var min idé snart klar 🙂 .

IMG_2702a

Här har jag använt mig av Tim Holtz-Harlequin stencilen. Trixet för att få mönstret över hela passepartout är att lägga ett vanligt vitt A4 där jag inte har min stencil och eftersom passepartout är längre än stencilen så får man även flytta den på längden och även där ett vitt A4 som skyddar det du precis sprayat.

IMG_2704

Jag har börjat med att först spraya med Heidi Swapp Color Shine-Gold Lamé när jag hade sprayat hela passepartout med Harlequin stencilen och Gold Lamé och låtit det torka en stund. Så sprayade jag över hela passeparout med Color Shine-Primrose den är ganska så starkt rosa och för att dämpa den så sprayade jag över hela med Color Shine-White. Tänk på att ”fånga upp” den överblivna Color Shine som nu ligger utsprayad på Craft Sheet det kan bli en snygg bakgrund till något senare projekt.

IMG_2703a

Den färdiga passepartout ser ut så här. Det svarta bokstäverna kommer från Basic Grey-Micro Mono Alpha Stickers.

Detta är ett sätt använda stenciler och Color Shine på men det finns ju många fler.

Det var allt från mig denna tisdag.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *