Månadstävling februari 2014

Första februari idag och det är dags för en ny månadstävling.

Den här månaden är det dags för Project Life igen och tävlingsutmaningen är att dekorera, skriva och/eller stämpla direkt på ett foto, något som jag bara älskar att göra! 🙂 Stickers, stämplar och text (egen skriven eller datortext) är utmärkta dekorationer för PL, utan att det blir för bulkigt.

Så här gjorde jag:
vecka4_1

2

vecka4_2

1

vecka4_d

Jag har använt mig av material så som kitet Blush Edition,  den här stämpel från American Craft och den här, stickers från Simple Stories som du hittar här och här. Jag har också använt mig av stickers från Studio Calico och My minds eye, samt Enamel dots från Teresa Collins.

Priset är fina produkter från butiken och vi kommer att både rösta och lotta fram ett pris, så alla har en chans att vinna!

Tävlingsregler:
– Gör ett PL-uppslag (en eller två sidor) med minst ett foto där du dekorerat, skrivit och/eller stämplat direkt på fotot.
– Tala om för oss hur du tänkte .
– Bidraget måste vara nyproducerat och får inte ha visats i blogg eller forum tidigare.
– Du har fram till den 28 februari klockan 23:59 att göra färdigt ditt bidrag.
– Lägg upp ditt bidrag i din blogg/bildgalleri och skriv en kommentar till detta inlägg med länken och en förklaring till ditt bidrag. Har du ingen blogg kan du maila ditt bidrag till mig på adressen marie@ciliinpapers.se

– Cili in Papers har rätt att använda bilderna på tävlingsbidragen.
– Vinsten kommer att skickas till dig som vinner inom två veckor.
– Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Jag ser fram emot ditt bidrag!
Lycka till i tävlingen!
/Marie

Det här inlägget postades i Inspiration, Tävling/Bloggcandy och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Månadstävling februari 2014

 1. Annette skriver:

  Rolig utmaning! Betyder ”uppslag” en plastfickssida eller två plastfickssidor?

 2. lavikingascrap skriver:

  OK; jag har testad det där med att skriva på foton!! Bildbevis kommer här:
  http://lavikingascrapp.blogspot.se/2014/02/project-life-2014-week-4-5.html
  Det var ju lite läskigt för man visste inte hur pennans färg skulle sitta eller inte sitta kvar och hur det skulle bli, men I DID IT!!! Det där med att stämpla på foto får jag nog samla mer mod för att testa…
  Charlotta / La Vikinga

 3. alltomscrapetc skriver:

  Jag har gjort en månadslayout eftersom jag inte håller på med PL. Jag vet inte om det godkänns, men provar iallafall. http://titteovergaard.blogspot.se/2014/02/cili-in-papers.html

  • sockergrynet skriver:

   Du har gjort en underbar layout! Tyvärr är det Project Life uppslag som gäller i månadens tävling, så jag kan tyvärr inte godkänna ditt bidrag. Tävlingar för layouter har vi med återkommande mellanrum, så var gärna med då! Mvh Marie

 4. Lisa Ottosson skriver:

  Nu har jag bloggat mitt uppslag! Förklaring finns i inlägget! http://elisabetottosson.blogspot.se/2014/02/project-life-2014-week-7.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *