Happy Birthday!

Denna veckan har jag gjort ett födelsedagskort till min sambo som har fyllt år i veckan som gick. Alltid lika svårt..

IMG_2820a

På insidan har jag stämplat med Tim Holtz -RoadTrip och en gammal grattis stämpel från Stampendous allt stämplat med Archival Ink-Jet Black.

IMG_2819

Jag har sprayat en stencil från Tim Holtz-Bubble med Heidi Swapp Color Shine Primrose och Tropicana Teal, man kan göra så mycket med stenciler 🙂 . Har har jag gjort 3 cirklar med Circles-Dies, Jag har sedan stämplat med Pink Paislee-Icons på den vita cardstockbasen. För att sedan få mina stämplar att synas bakom det rosa cardstocket som jag satt bakom min Color Shine pimpade cardstock, har jag på nytt gjort 3 Circles-Dies. Jag har sedan satt den blå/rosa cardstocket på 3D Kuddar för att min stämplar skall synas.

IMG_2818a

Det färdiga kortet ser ut så här.

Ett stort grattis till min Jörgen!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *