To the Boss

Denna veckan har The Boss-Cicci fyllt år och självklart så fick hon ett födelsedagskort.

IMG_2846

Jag har använt det nya pappren från Teresa Collins-Daily Stories. Den med fjärilarna kommer från Daily Stories-Butterflies jag har chalkat kanterna med Versa Color-Pinecone och rundat kanterna med Crope-A-Dile Corner Chomper, det jag gillar med den är att man kan gör bara en väldigt liten rundning. Today Cirkeln kommer från Daily Stories-Circles och jag har tagit ut den med Sizzix Framelits Scallop Circles och satt den på en 3D-Kudde och under den bara ”rufsat” ihop en vanlig vit sytråd. Det svarta stickers bokstäverna kommer från Kaiserkraft-Attitude!

IMG_2849a

På insidan har jag stämplat med Vilda Stamps och använt Archival Ink-Jet Black. Pop-up fjärilen kommer från Tonic Studios-Butterfly Flutter det gröna cardstocket med det gula blommorna kommer från Authentique-Natural.

IMG_2847a

Det färdiga kortet ser ut så här. Jag hoppas att Cicci hade en fin födelsedag nu när hon fyller 29 igen 😉 .

Så ett stort Grattis till Cicci på hennes födelsedag!

Ha en härlig tisdag.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *