You´re so Sweet

Denna veckan har jag gjort ett kort till en toppen tjej som byter jobb och gått vidare mot nya utmaningar.

IMG_2856

När jag sist var på CiLi in Papers så hittade jag en härlig samling med kort 3×4 från Simple Stories-Love Sn@p!, perfekt som dekorationer på ett kort. Här har jag skärt ner det lite i storlek för att inte bli för stort till det andra. Det söta cardstocket med hjärtan kommer från Simple Stories-Homespun.

IMG_2854

På insidan har jag stämplat med Archival ink-Jet Black som jag sedan har clear embossat med Stampendous-Clear Detail för att få stämpeln att synas ännu mer. Stämplarna kommer från Vilda Stamps-Svenska Texter 2 och Kaisercraft-Polariod.

IMG_2853a

Cardstocket med glasögonen kommer från My Minds Eye Cut&Paste -Today Present.

IMG_2855a

Det blå glasögonen kommer från Heidi Swapps Resist Cardstock-Color Magic, för att få dem blå har jag sprayat dem Color Shine-Tropicana Teal. När jag sedan torkat av dem så har jag satt dem på 3D-Kuddar för att få lite höjd på mitt kort.

Det färdiga kortet till en tjej som är So Sweet blev så här och hon har förstås gjort ett kanonjobb 🙂 .

Ha nu en härlig tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *