Masker och Stenciler

Denna veckan har jag gjort 2 st Flaskkort en perfekt present när man går bort och har med sig något gott att dricka :-).

IMG_2860a

Jag har använt Manila cardstock som basen till båda korten. Jag har först använt en mask från Tim Holtz-Honeycomb och Distress Paint-Antique Linen. Sedan har jag blandat lite olika färger med distress, det är bara att svepa på dem man själv gillar med din Blending Tool (ser fram emot när den runda kommer).

IMG_2862

Sen har jag gjort nya lager med några fler stenciler och även sprayat ett lager med Reinker(blandad med vatten förstå). Lite blandade stämplar som jag stämplat med Archival Ink-Jet Black. Tills jag kände att jag var nöjd..man skulle kunna hålla på hur länge som helst.

IMG_2859a

Det färdiga flaskkortet ser ut så här när man sätter det på en flaska.

IMG_2867a

För alla som känner sig sugna på att ”leka med” och göra egna bakgunder med hjälp av masker och stenciler så kommer jag att ha en kurs den 7 april på CiLi in Papers där vi kommer att göra olika tekniker och med olika spray, medium, embossingpulver mm.

Välkommen!

Ha en härlig tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration, Kurser/Träffar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *