DT-träff på CiLi in Papers

För några helger sedan var vi pånytt på DT-träff på CiLi in Papers, tack till Cicci förstås 🙂

IMG_2865

Där vi fick i uppdrag att göra 2 uppslag som skulle bli en del i en längre kedja av uppslag där alla DT skall presenteras med bild och även ett prov på hur vi Scrappar. Allt binds samman med Bind-it-All, vilket också krävde planering för att inte hålen skulle sitta mitt i någon dekoration 😉 . Pappren vi skulle använda var det nya Pebbles-Americana 12×12 finns i butiken, jättefina men tyvärr inte Rosa alls..utan blå och röda. Jag hittade ju dock ett jättefint cardstock med hjärtan på för att matcha från Studio Calico-Lemon Lush Passionate(finns i butiken). Som tur var hade jag med mig några favorit dekorationer Studio Calico-Tiny hearts och Heidi Swapps-Color Magic.

IMG_2864

Jag har chalkat kanterna med Versa Color-Pinecone förstås vad annars 😉 . Jag höll mig till blå och röd distress färg för att få fram texten och bakgrunden på Color Magic dekorationerna, så kul att se när texten poppar upp.

IMG_2863a

Det här är min 2 uppslag. Kravet var att det skulle finnas en ruta 3×4 där det var plats för ett foto och även en text som beskriver vem du är, alias, ort och några egenskaper hos dig. En riktigt kul utmaning och kul att göra något tillsammans. Framför allt är det jättekul att träffa alla andra goa DT-tjejer och massa skratt och fniss kan jag lova. Tack för en härlig dag tillsammans.

Välkommen in i butiken för att titta på våra resultat 🙂 .

Ha en härligt tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration, Kurser/Träffar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *