Here we go

14_4

Min äldsta dotter J har flyttat hemifrån och bor och studerar 50 mil bort. Det är tomt utan henne, men hon är vuxen nu och lever sitt eget liv. Till min stora glädje vet hon hur mycket hennes bilder betyder för mig, så hon skickar några till mig då och då. Fotona på den här layouten är sådana jag fått skickade över telefon när hon och hennes pojkvän är ute på promenad i stan. En liten hjärtlig hälsning på telefon som värmer en mammas hjärta!

1

Titeln är Thickers från Amy Tangerine och den svarta bannern kommer från American Craft DIY Shop.

2

Jag har använt mig av små ordstickers från Studio Calico, puffy stickers från Amy Tangerine, tygstickers från Dear Lizzy, stickers från Dear Lizzy,  stickers från Authentique och Enamel Dots från Studio Calico Essentiels.

3

Jag har också använt mig av papper från October Afternoon Daily Flash som heter All boy – No girls allowed och Girls Talk – Dish, bokstavsstickers från Studio Calico Wanderlust.

Det var allt från mig denna gång. Nu önskar jag er en trevlig kreativ vecka så ses vi nästa måndag med ny inspiration!

/Marie

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Here we go

  1. Pingback: Here we go » Sockergrynet.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *