Welcome Spring

Denna veckan har jag gjort ett kort med Crate Paper-Welcome Spring,  jag kunde inte motstå det söta kaninerna som fanns i just denna Paper Pad 6×6 🙂 .

IMG_2969

Färgerna i går i beige, grönt, gult rosa och blått och för att pigga upp dessa riktigt mycket så hittade jag en Sol som jag färgade in med Distress Ink-Mustard Seed samma som jag gjort med det lilla hjärtat ner på hörnet.

IMG_2970

I Paper Pad-Welcome Spring finns också små cut-outs så här har jag matchat upp mina kaniner med en liten söt snigel.

IMG_2971a

På insidan har jag använt samma papper som jag har i det vänstra hörnet på framsida och på nytt en cut outs med mina Söta Kaniner igen 😉 .

IMG_2968a

Det färdiga kortet blev så här och tycker jag passar jättebra mitt i våren och Påskveckan. Framför allt hoppas jag att alla kan få njuta av den härliga vårsolen för då blir jag också så glad som min sol är.

Jag vill önska alla en riktigt Glad Påsk!

Pyssel Karin

 

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *