Glad Påsk!

Det var länge sen (väldigt länge sen) jag bloggade, men nu är jag tillbaka igen. Förhoppningsvis lite regelbundet också :-).

Tänkte visa ett påskkort nu när det är påskafton:
Påsk_2014_03
Kortstommen är ett gult cardstock som jag stämplat Vildas påskägg på med embossingdyna och sedan embossat med mitt favoritembossingpulver (ett av dem). Det är genomskinligt med glitter och ger en läcker effekt tycker jag.

Påsk_2014_06
Här syns glittret lite mer. Drog embossingdynan runt ovalen också och hällde på samma embossingpulver. För att få pulvret att smälta använder jag embossingfönen.

Påsk_2014_05
Ägget (som också är från Vilda Stamps, hittar inte den i webshopen just nu) har jag målat med Spectrum Noir-pennorna. De har kommit i en ny generation nu. Samma färger men bättre! 🙂 För att få prickarna använde jag blenderpennan efter jag färglagt klart. Den bleker lite.

För att få ut ovalen använde jag en die från Elizabeth Craft. Den är egentligen tänkt att göra läckra dragspelskort med, men den passade perfekt även här. Tänk på att du måste klippa isär delarna innan du använder dem! Påsk_2014_01 Påsk_2014_02 
Använd en riktig tång när du klipper. Det blir jack i saxarna (jag provade…)

Påsk_2014_04 
Till sist klippte jag ut ägget och satte fast det och texten med 3D-kuddar.

Ha nu en riktigt härlig påsk i solskenet! (Åtminstone skiner solen här i Göteborg just nu)

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Glad Påsk!

  1. Pingback: Glad Påsk! | Pandoras ask

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *