Selfie

14_10

Hur många bilder är du med på? Hur många gånger scrappar du om dig själv? Jag är ofta den som står bakom kameran och jag scrappar nästan alltid bara om resten av min familj.  Så ibland gäller det faktiskt att tänka lite på sig själv! Om ingen annan tar bilder på dig, gör det själv även om du inte tycker om att vara med på bild! Det är roligt att ha om några år och titta tillbaka på för både dig och din familj!! Jag utmanar dig till att ta ett gäng selfies och sedan scrappa något om dig själv just nu som du vill komma ihåg!! <3

Material som jag använt:
Papper: Kaisercraft Double-Sided Cardstock 12X12 – Take Note Noteworthy och Take Note Memento, Crate Paper Flea Market Vellum 12X12 – Gold och American Crafts Double-Sided Cardstock 12X12 – Polka Dot Fantastic Favor.
Stämpel: Crate Paper Roller Stamp – Styleboard.
Text: American Crafts Sticker Book 8 Pages – Amy Tan Plus One, Basic Grey Micro Mono Alpha Stickers – Black.
Stickers: American Crafts Remarks Sticker Book – Dear Lizzy 5th & Frolic Accents & Phrases, American Crafts Remarks Fabric Stickers – Dear Lizzy 5th & Frolic, Crate Paper Cardstock Stickers 6X12 2/Sheets – Styleboard Icon Shapes, Studio Calico Stickers 6X7 – Abroad Stars och Studio Calico Cardstock Stickers 6X12 2/Sheets – Printshop
Dekorationer: Studio Calico Essentials Enamel Dots 36/Pkg – Woodgrain och SStudio Calico Essentials Cork Shapes – Hearts 17/Pkg.

Nu önskar jag dig en trevlig fortsättning på söndagen. Själv ska jag gå ut och njuta av sommarvärmen som kommit hit till västkusten! 🙂
/Marie

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *