Project Life 2014: Vecka 15

träff
De två bilderna till höger är tagna av Karin Lindberg.

I helgen var jag på en underbar PL-träff, som ordnades i butiken! Trevliga tjejer, härliga nya produkter, mysig stämning och god mat!! Tack snälla Cicci för att du ordnade så bra och tack alla fina tjejer för trevliga två dagar. Jag hoppas vi ses snart igen?! 🙂

När man är på träff så är det lätt att skratta och prata mycket (i det här fallet också  shoppa mycket) så att produktionen inte alltid blir så stor. Man tankar batterierna och hämtar energi som man tar med sig hem och som man mår bra av. Lite fick jag dock gjort. Vecka 15 & 16 i mitt PL-album (så nu är jag i fas) samt en layout. Så idag bjuder jag er på min vecka 15.

Vecka15_1

Vecka15_2

Vecka15_d

Material jag använt:
Project Life Mini Kit – Dear Lizzy Daydreamer. Härliga stickers från Simple Stories som du hittar här, här, här och här samt min Tiny attacher och Enamel Dots.

Nu önskar jag er en trevlig kreativ vecka. Du glömmer väl inte bort vår månadstävling? Du har fortfarande några dagar på dig att vara med!
/Marie

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *