Best Friends med Sizzix Thinlits Birthday#2

Denna veckan har jag använt mig av Sizzix nya dies som framför allt är tänkt att vara anpassade till Project Life men som ni ser här går det att använda på många olika sätt. Som vanligt så är det bara fantasin som sätter gränserna 🙂 .IMG_3062a

Diesen jag har använt är Sizzix Thinlits Dies-Birthday #2, då det är en djup dies och det blir lite svårt att få ut resultatet i ett helt papper. För att lösa detta har jag provat att montera Crafter Companion-Foam på insidan, lite pilligt att få till men klart värt det med tanke på att resultat. Jag har använt min Cuttlebug och gjort en sandwich av Platta A, B, disen och Platta C. Kör gärna några gånger fram och tillbaka så att den verkligen skär ut ordentligt.

IMG_3063a    IMG_3065a  IMG_3064a

Här ovan ser ni resultaten på första bilden har jag kört igenom diesen med Foamen, på den andra bilden har jag har pillat ut den överblivna foamen. På bild tre är ser ni diesen med foam och mitt resultat när jag tagit ett helt vanligt vitt cardstock och fått ut min 6×4 färdiga cutouts. Tänk även på när du lägger på ditt cardstock på diesen att även här köra igenom den ett par extra gånger.

IMG_3056

Här ser ni min färdiga cutouts med Birthday#2 som en del av kortet. Det Rosa pappret är ett gammalt kit från Echo Park-Love Story, tyvärr slut men det finns ju väldigt mycket andra fina 12×12 kit att välja på.

IMG_3055a

Det färdiga kortet blev så här, ett kul sätt att använda en dies som är tänkt till Project life.

Ha nu en härligt tisdag.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration, Tekniker. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *