Till en nyfödd kille

Denna veckan har jag gjort ett kort till en liten kille som förstås skall ha ett grattis 🙂 .

IMG_2623a

På insidan har jag skvätt med Heidi Swapp Color Shine-Tropicana Teal genom att dra ut spraymunstycket och skvätta med röret så att det blir lite splatter här och där. Glöm inte att skaka flaskan innan du börjar. Stämpeln har jag stämplat med Versa Color-Pinecone och den fina stämpeln kommer från Vilda Stamps.

IMG_2622

Här har jag tagit vita stickers från Jilibean Soup-Wipped Withe och färgat in dem med Distress Makers och likaså här i bakgrunden har jag skvätt med Color Shine . Glittret kommer från Distress Stickles-Crystal pappren är en blandning av Echo park-Winter Wish. Så ett cardstock som är tänkt för vinter går ju förstås att använda året om eller hur 😉 .

IMG_2621a

Det färdiga kortet till Emmett blev så här en härlig blandning av blåa toner. Så grattis till Emmett!

Ha en härlig tisdag

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *