Vad hände här då….?

Ja jag förstår om jag ”chockar” en del bloggläsare nu… Kan det verkligen vara Maiden som skapat detta kort?? Det är ju… ROSA!!!! 🙂 🙂 Ja faktum är att ibland vill jag utmana mig själv å skapa i ”obekväma” färger – som rosa…. Jag måste dock erkänna att jag verkligen tycker att Maja Designs papper är fantastiskt vackra – så sååå svårt var det inte! 😉

DSC_0001

Stämpeln kommer från Vildas ”svenska texter 2” och passar ju perfekt så här i ”avslutnings-tider”! 🙂  Jag har stämplat på cardstock och sedan använt spellbinder både på cardstocket och ett mönsterark under;

DSC_0003

Jag försöker även utmana mig själv i att bli bättre på att använda blommor! Oftast gör jag kort utan blommor eller några få, men här har jag smackat på ordentligt med olika sorter! 🙂 Ett hett tips är verkligen att fästa blommorna med limpistol – CiLi in paper har den sladdlösa pistolen från i-bond som funkar perfekt! 🙂

DSC_0005

I det nedre vänstra hörnet satte jag fast tre mindre rosor – å dränkte dem med stickles! 🙂 Spetsen har jag fäst med världens bästa tejp och självklart finns även lite halvpärlor med på mitt kort;

DSC_0008

I det övre vänstra hörnet satte jag dit en lite rosett av sidenband, alla kanter på papperna har jag chalkat;

DSC_0009

En närmare bild på de olika typerna av rosor och hur fint det blev med allt glittrigt från stickles! Fjärilarna är en Martha Stewart punch och även dem har fått halvpärlor på sig! 🙂DSC_0011

Såå, vad tycks? Inte särskilt ”Maiden” va? Men jäkligt skojigt att göra ändå!! Anta utmaningen – våga prova ngt utanför er ”comfort zone”… 🙂

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *