Inspriation till Månadstävlingen Juni

Denna veckan har jag gjort ett kort med inspiration till Månadstävlingen Juni på Cili in Papers.

IMG_3080

Jag har använt mig av ett 3×4 die-cuts card som kommer från We R Memory Keepers-Inked Rose som är ett 100 pack med både 4×6 och 3×4 kort. Dessutom så finns det några die-cuts cards och ett par små kuvert, det är kul att det ligger mer än bara kort i 100 packet. Tänk också på att det är dubbla sidor på allt som ligger i detta kit så alltså 200 olika utseende.

I mitten av die-cutsen har jag satt en ”stripe” så jag kan sätta stickers på den. Det grå prickiga pappret är ett från Bo Bunny-Charcoal  och jag har klistrat fast det på baksida av die-cutsen med min Tombow-Mono Multi Liquid Glue. Sedan har jag satt mitt ”kit” på 3D-kuddar för att få lite höjd på mitt kort. Den runda stämpeln 2014 kommer från Kaisercraft-Polaroid Clear stamps, stämplad med Archival Ink-Jet Black och sedan tagit ut med min  runda 1″punch.

IMG_3081a

Stämplarna på insidan kommer från Kaisercraft-Polaroid, en privat och en Optikertavla-Tim Holtz-CMS083 Oddities(en gammal som passar mig som optiker perfekt).

IMG_3079a

Det färdiga kortet med Projekt Life-produkt 🙂 . Det känns bra så här på sommaren 2014.

 

Ha en solig tisdag!

Pyssel Karin

 

 

Det här inlägget postades i Inspiration, Tävling/Bloggcandy. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *