Egna Project Life Card 6×4

Denna veckan har jag gjort 2 egna Project Life kort 6×4 med hjälp av Sizzix Thinlits Dies-Birthday 2, med 2 olika tekniker.

IMG_3057a

Till mitt första kort har jag använt Birthay-Diesen som en stencil och använt 2 olika färger Distress Ink Peacock Feathers och Salty Ocean. Jag har använt det nya runda mini blendning Tool det är härliga att jobba med och passar bra när jag har ett mönster som här.  Jag har först gjort en vända med båda färgerna ungefär hälften av båda färgerna, sedan har jag flyttat diesen lite till höger för att få ett annat mönster 🙂 .  Och mer Distress Ink förstås..

Jag har sedan satt det färdiga kortet på ett vitt cardstock som jag gjort 6×4 stort och sedan matchat in med mitt distressade kort. Båda korten har jag rundat hörnen på med Crop- A -Dile-New Radius, stämplarna kommer från Kaisercraft-Polaroid.

IMG_3058a

På mitt andra kort har jag på nytt använt Diesen som en stencil men här har jag sprayat den Heidi Swapp Color Shine-Black Velvet. Här har jag dock använt den baksidan som blir kvar när man först sprayat diesen och sedan vänder den ner på ett vitt cardstock. Basen är fortfarande ett vitt cardstock 6×4, där jag har byggt mitt kort med en rosa/svart kombination. Det lilla koret med fjärilarna kommer från We R Memory Keepers-Inked Rose och stämpeln kommer från Kaisercraft-Polariod och allt stämplat med Archival Ink-Jet Black.

 

Så nu är det bara att tillverka några fler för att fylla fickorna i mitt album, eller om jag inte orkar så finns det ju så många fina kit med färdiga kort att köpa 😉 .

Jag vill önska alla en härlig midsommarvecka!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *