Coola Tjejer

Denna veckan bloggar jag ett kort som jag gjort för några veckor sedan och redan står på CiLi in Papers.

IMG_3052

Jag har använt mig av olika färger av Crafters Campanion Centura Pearl Printable Card härliga lite pärlemorglänsande cardstock. De mörklila cardstocket har jag embossat med Darice Embossingfolder-Honeycomb, sen har jag lagt ett antal olika lager med några olika dies som jag hade hemma. Den söta blomdiesen kommer från Memory Box-Catalina Wreath(finns dock inte i web-shoppen men fråga Cicci så går det säkert att specialbeställa). Den söta lilla tjejen med hatten kommer från Vilda Stamps-Kit med Bröllop mm och jag har färglagd henne med mina Spectrum Noir pennor.

IMG_3053a

På sidan har jag stämplat med Archival Ink-Jet Black och det härliga stämplarna kommer från Vilda Stamps-Svenska Texter och samma tjej som på framsidan men här är hela stämpeln.

IMG_3051a

Det färdiga kortet ser ut så här en skön blandning av lila i olika nyanser.

Ha nu en härlig sommar tisdag!

Pyssel Karin

 

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *