Inspiration till Månadstävlingen Juli

Denna veckan har jag gjort ett inspirationskort till Månadstävlingen Juli, där det skall vara något stämplat, något upphöjt och en liten gnutta guld.

IMG_3229

Jag har först gjort bakgrunden med Distress Ink Pad-Shaded Lilac och Squeezed Lemonade med mina Mini ink Blending too. Jag har sedan sprayat bakgrunden med vatten för att få dem att flyta ut lite. Snabbast går det att torka med Ranger Ink Heat Tool-Embossing fön. Det stämplade blommorna kommer från IndigoBlu-Stylised Flowers den ena stämpel är stämplad med Achival Ink-Jet Black och den andra med VersaColor-Rasperberry. Stämpeln Whish kommer från Tim Holtz-Stuff To Say där jag har maskat bort det andra orden. Det hela har jag satt på några 3D-kuddar för att få något som är upphöjt och lika så en lila Rhinestones 😉 . Det guldig är Hedi Swapp Color Shine-Gold Lamé som jag har skvätt ut på kortet.

IMG_3230a

På insidan har jag stämplat hela Tim Holtz stämpeln Love, Whish, Dream och sedan pånytt mina Blommor från IndigoBlu.

IMG_3227a

Det färdiga kortet ser ut så här i bleka pasteller med inslag av Guld precis som det skall vara 😉 .

Tänk på att tävligen pågår till 31 juli så glöm inte att skicka in ditt eget bidrag.

Ha en riktigt skön sommartisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration, Tävling/Bloggcandy. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *