Grattis i rosa och grönt

Dags för ett blogginlägg igen.

Det blev inte så regelbundet som jag tänkt då livet kom emellan, men vet vet… plötsligt händer det! 🙂

Min bonussyster har fyllt år och jag gjorde ett kort till henne. Provade mina nya stämplar och ett roligt sätt att använda dem. Blev mycket nöjd och kommer absolut att göra fler alster med samma teknik.

Grattis_01

Det är små, små stämplar som säljs i kit. Jag har använt det som heter Tropical Garden tillsammans med de Distressfärger jag tyckte matchade pappret bäst. På stämpelkiten står det precis hur det är tänkt att man ska använda dem. Det är enkelt, roligt och snabbt.
Det underbara rutiga pappret kommer från Maja Design och heter Raspberries (ingår i serien ”Coffee in the Arbour”). Jag har använt ”baksidan” av pappet som utsida på mitt kort så hallonen finns på insidan.

Grattis_04

Visst är det underbart med dies på svenska?! Min nya Grattis-die passade bra in här. Höll på att tappa bort pricken över i bara, den är väääldigt liten att hålla reda på, särskilt om den ramlar ner på golvet…

Grattis_03Använde två dies från Elizabeth Crafts för att stansa ut ovalen. Gillar att man enkelt kan kombinera dem för att få mönster i samtidigt som man stansar ut. Sen kan man ju alltid centrera lite bättre än jag gjorde, men det ska synas att det är hemmagjort, eller? 🙂

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *