Sommar, sommar och sol

Denna veckan har jag lekt med Tim Holtz Distress Ink Pad i alla det röda/orange/gula färgerna jag hade hemma för att skapa en härlig solnedgång.

IMG_3215

Det som är så roligt med att hålla på med Distress Ink är ju att det ju bara att blanda färgerna med Distress Blending Tool tills man själv känner sig nöjd. Runt yttersta kanten har jag använt mig av Distress Ink Pad-Pumice Stone för att rama in min bakgrund på ett bra sätt. Jag gillar verkligen det nya mini ink-Blending Tools då jag upplever att det ger mer precision.

IMG_3222a

På insidan av mitt kort har jag stämplat med IndigoBlu-Stylised Flowers och en trollslända som låg hemma och väntade på att bli använd allt stämplat med Achival Ink-Jet black.

IMG_3220

För att min stämpel skall passa bättre till mitt röd/orange kort har jag maskat bort det sista orden av Vilda Stamps-Sommar, sommar och sol stämpeln. Sommar har jag och tagit från samma stämpel förstås där jag har maskat bort allt förutom just Sommar, för det är ju det som vi har just nu 🙂 .

IMG_3221

Längst ner på kortet har jag stämplat med sommarängen från IndigoBlu-Wild Meadow med Achival Ink-Jet black och fyllt på med den minsta av blommorna på Stylised Flowers och trollsländan.

IMG_3219a

Så här blev mitt solnedgångskort precis så här har det säkert sett ut på många platser i Sverige under veckorna som gått.

Ha en sommar solig tisdag!

Pyssel Karin

 

 

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *