Hello

Denna veckan har jag använt mig av mina Dylusions Ink Spray och havssalt för att skapa en bakgrund till mitt kort.

IMG_3218

För att inte Ink sprayen skall spridas över hela min arbetsbänk har jag förstås använt mig av min Color Catcher. Här gäller det bara att spraya på tills du själv känner dig nöjd. Jag har blandat Chrused Grape, Cherry Pie och Funky Fuchsia och för att alla färgerna skulle blandas riktigt sprayade jag på lite med vatten och när jag var nöjd tog jag helt vanligt havssalt och strödde över. Sen var det bara att vänta på att allt skulle torka. När det väl var torrt så ta bort allt havssalt och vips så har du ett såhär coolt mönster.

IMG_3232

Jag har använt min Dylusions Ink Spray bakgrund och sedan tagit Crafter Companion Centura Pearl och det glittriga Chevron Cardstocket  från POW!. Bland mina We R Memory Keepers-Inked Rose kit hittade jag det matchande ”Hello” kortet 3×4″ som jag har gjort något mindre men behållt det runda hörnen genom att runda dem med min Crop-A-Dile-Corner Chromper.

IMG_3233a

På insidan har jag också använt mig av We R Memory Keepers-Inked Rose kit men här tagit en 6×4″ stort kort, här har jag skurit bort det sista ordet för att få det att bli lagom stort för insidan på mitt kort.

IMG_3231a

Det färdiga kortet ser ut så här, fjärilen har fyndat på en helt vanlig butik tror det var hos en blomsterhandel.

Prova gärna själv att leka med Dylusions Ink Spray och havssalt  för att göra riktigt snygga bakgrunder.

Lycka till! Själv njuter jag äntligen av semester…

 

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration, Tekniker. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *