Fear

Hallåj! Hoppas att ni liksom jag njuter av den fantastiska sommaren!! Det har varit sisådär med pysslandet för min del då vi målar i sommarstugan å pysslet är undanstuvat – men lite hann jag med innan vi började! 🙂  Denna layout är gjord med kort på Ingrid från sommaren 2013 – en hel bildserie! 🙂

DSC_0010

Ingrid kommer springandes ut å skräms av sin farbror å verkligen flyger bakåt… :p

DSC_0011

Klistermärkes-bårder och bokstäver från kitet ”Family for ever” från Bella;

DSC_0012

Stjärnorna och texten kommer från samma kit!

DSC_0013

De gula stjärnorna är från Studio Calico;

DSC_0014Idag ska jag å familjen till Gröna Lund tillsammans med min syster å hennes familj – kan tänka mig att det kommer bli en hel del härliga foton att scrappa sen! 😉

Massa kramar, Maiden

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *