Keep Calm and Smile Big

Så här i den fantastiskt varma och vackra sommaren vi har har jag gjort ett kort som inspiration för att inte glömma att ta kort för det måste ju dokumenteras. Så att man kan ta fram när man sitter en mörk vinternatt och längtar tillbaka.

IMG_3225a

Jag har använt watercolor paper och embossingfolder från Sizzix. På insidan av embossingfoldern har jag på ena strukit på Distress Ink, välj färger som du själv gillar det gjorde jag 🙂 . Enklast är det med mini-Distress Ink en för få mer precition när man stryker på i embossingfoldern. Innan du lägger in pappret som du har gjort lika stort som embossingfoldern så skall du spraya med vatten ovanpå Distress Inken. Sen är det bara att lägga in pappret och stänga embossingfoldern och köra den genom din maskin, i mitt fall så använder jag en Cuttlebug. Den svarta kameran har jag gjort med Teresa Collins-Basically Essential och Archival Ink-Jet Black och embossingpulver Clear. Då jag tyvärr inte hade någon bra svart akrylfärg hemma, nästa gång skall jag köpa Distress Pints-Black Soot väldigt bra att ha.  Det söta molnen kommer från Studio Calico dock slut i webshoppen men det finns ju andra..

IMG_3226a

På insidan har jag stämplat med Archival Ink-Jet Black och Technique Tuseday-Smile Big.

IMG_3224

På den rosa kasylen har jag satt ett vitt carstock som jag använt samma Distress Ink och på denna ”tag” blandat färgerna med min mini-ink blending Tool och när jag kände mig nöjd så har jag sprayat med vatten. Det är stor skillnad att göra det med ett vanligt cardstock och ett Water color paper, prova gärna själv så får ni se. Stämpeln med den glada gubben kommer från Technique Tuesday-Smile Big som är stämplad med Archival ink-Jet Black.  Det lilla anskiktet har jag tagit ut med en rund 1/2″ punch som jag hade liggande hemma. Sedan har jag satt mitt ansikte på en 3D Dots.

IMG_3223a

Det färdiga kortet ser ut så här så kom ihåg att dokumentera vår härliga sommar även om inte solen skiner hela tiden.

Ha en härlig sommartisdag!

PysselKarin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *