Hello Friend

Denna veckan har jag lekt med Graphic 45 Botanical Tea en härlig serie med bleka pasteller, en utmaning i sig då jag älskar starka färger.

IMG_3281

Jag har kombinerat både det lilla Paper pad 6×6 Botanical Tea med Hello Friend och Love Notes cardstock. Det är roligt att kombinera enfärgat och mönstrat papper som matchar perfekt. Jag har dessutom tagit stickers från MME Lost and Found-Record It och några gamla från Kaisercraft som jag hade kvar i från ett kit.

IMG_3282a

På insidan av kortet har jag tagit en del ifrån Hello Friend cardstocket och matchat det ihop med det enfärgade beige och blåa som finns i Botanical Tea 6×6. Den söta stämpeln med fjärilen kommer från Vilda Stamps-Time Flies(tyvärr slut i web-shoppen men den går att beställa).

IMG_3280

Det söta persikorna har jag lagt ett lager med Glossy Accent på, syns dock dåligt på fotot. Det lilla ”frimärket” med blomman sitter på en 3D kudde för att få lite höjd på kortet.

IMG_3279a

Det färdiga kortet ser ut så här en härligt blandning av bleka pasteller, jag som älskar starka färger 🙂 .

 

Ha en skön tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *