Snabbscrappat med Simple Stories

Jag gillar verkligen dessa olika serier som finns att köpa från flera olika märken, alltså att man kan köpa både papper, dekorationer mm som matchar – så skönt att slippa tänka ibland! 🙂 Denna layout är gjord med enbart produkter från Simple Stories serie Homespun;

DSC_0001

DSC_0001

DSC_0002

DSC_0013

Så här har jag mina ”senaste layouter” stående – innan de hamnar i pärmarna under… Lite trevligt att kunna titta på dem en stund iallfall! 🙂

DSC_0028

Nu måste jag ila iväg – jag har nämligen fått en avisering om att jag ska hämta ut ett paket från CiLi in Papers! 🙂 Ni har väl inte missat att det väller in nyheter nu – jag kunde inte låta bli att klicka hem lite sånt, å lite sånt, å… 🙂

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *