Kul kalenderkit

Idag gör jag, Maya, en liten comeback i CiLi-bloggen. Jag var en av de som var i CiLi in Papers allra första designteam och det var ett tag sen. Det var 2,5 år sen jag bloggade här sist och det är jättekul att få gästa här igen. Jag fick ett jättefint kalenderkit från Bella Blvd att leka med. Det innehåller tomma kalenderblad på ena sidan och fina mönsterpapper på andra sidan. Dessutom finns det två fina stickersark i paketet. Jag fick sitta och klappa på kitet ett tag innan jag visste vad jag ville göra med det, det var ju så fina papper i det. Det blev två projekt.

Det första är en planeringslista som hänger vid ytterdörren. Du vet när man springer ut på morgonen och sen när man lämnar barnen kommer på att nån av dem skulle haft med sig gympapåsen för det är tisdag eller när man kommer hem och funderar på om nåt av barnen har några läxor till imorgon som de behöver göra innan de får hitta på nåt annat kul.

IMG_9403

Jag har hängt den på en lila vägg och det var rakt omöjligt att få en bild som inte drog åt lila. Jag har använt tjock chipboard för att göra den lite tåligare när man springer förbi i full fart. Det blå bakgrundspappret är mitt favoritpapper i hela setet. Löve it!

Sen hade jag en massa papper kvar, det ryms rätt många papper i detta kit. Så jag gjorde en väggkalender också. Jag band ihop 12 sidor med min Bind it all och använde mig av de långa strips med mönster och månadsnamn som fanns på baksidan av två kalenderark. Vips hade jag en kalender att hänga ovanör mitt scrapbord där jag kan skriva in deadlines för DT-jobb och utmaningar.

IMG_9407

Du får själv skriva in datumen så det passar, jag hade inte hunnit fylla i min än och eftersom jag skriver vad jag ska göra också så är den lite hemlig. Men rackarns praktiskt att få överblick. Tro det eller ej men jag städade innan jag tog denna bild… Hmmm… Det ser inte alltid ut såhär, ibland är det värre… O.o

Tack för att jag fick låna lite i utrymme i bloggen, hoppas jag kunde inspirera lite. Jag googlade förresten på kitet innan jag började leka med det. Jag såg urhärliga LOs där man dokumenterade någon speciell dag och använde kalenderbilderna som bakgrund och hur mycket fint som helst. Kanske skära ned till PL-kort?

Gillade ni detta så hoppa gärna över till min blog för mer inspiration. Ha det gott och scrappa lugnt!

/Maya

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *