Lawn Fawn-Get Well Soon

Denna veckan har jag gjort ett kort till en god vän som är hemma med en nyopererad fot och vad passar då bättre än ett kort med lite plåster och pillerburk.

IMG_3621

Mitt cardstock med det söta molnen  som jag använt kommer från Studio Calico-Brighton Pier Up&Away och det rosa cardstocket har jag hämtat från Graphic 45 -Botanical Tea 6×6. Den lilla pillerburken och det hjärliga plåstret kommer från Lawn Fawn-Get Well Soon stämpel och dies set. Så himla gulliga 🙂 . Stämplade i Arcihval Ink-Jet Black och det lilla röda hjärtat har jag färglagt med en Spectrum Noir penna.

IMG_3622a

På insidan av kortet har jag chalkat min Up&Away cardstock med Distress Ink-Peacock Feathers runt alla kanterna. På den rosa kanten i mitten av kortet har jag stämplat en Vilda Stämpel och det små hjärtan kommer från Tonic Studios.

IMG_3619a

Det färdiga kortet med både glada och hjärtliga plåster och inte minst den söta pippin som sjuksyrra, som jag har satt på en 3D kudde för att få lite höjd på kortet.  Tyvärr var det lite svårt att få kortet att stänga för att få en riktigt bra bild på det 🙁 .

 

Material:

Studio Calico-Brighton Pire Up&Away

Graphic 45-Botanical Tea 6×6

Lawn Fawn-Get Well Soon stämpel och dies

Distress Ink-Peacock Feathers

Vilda Stamps-Kaktexter

Tonic Studios-Mini Traditional Heart

Archival Ink-Jet Black, 3D-kuddar, 3L My Stik, Spectrum Noir

 

Detta var allt från mig idag och jag vill passa på att önska alla en underbar tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *