Teresa Collins-Daily Stories

Denna veckan har jag gjort ett födelsedagskort med hjälp av Teresa Collins-Daily Stories och Avery Elle Dies-Dotted som jag tycker är så himla fina.

IMG_3636

För att matcha alla prickarna så valde jag ett svagt grönt cardstock med prickar från Pink Paislee-Solstice Bora Bora. Det rosa cardstocket som jag tagit ut med Sizzix Framelites-Scallops Circles kommer från Crate paper-Welcome Spring. Jag har låtit svepa med Distress Ink Pad-Worn Lipstick innan jag stämplat min tårta från Vilda Stamps med Arcihval Ink-Jet black för att sedan embossa tårtan med clear embossing.

IMG_3639a

På insidan har jag tagit mina cardstock från framsidan för att matcha upp min framsida. Diesen jag har använt för att stämpla min Hjärtliga Gratulationer kommer från Elisabeth Craft-Lorna Label. Textstämpeln kommer från Vilda Stamps och blomman hade jag i min samling sedan tidigare. Blomman har jag färglagt med Spectrum Noiar pennorna.

IMG_3635a

Det färdiga kortet till en härligt tjej som fyller år och säkert kommer hon att bjuda på en supergod tårta 🙂 .

Material:

Teresa Collins Daily Stories-Flowers

Avery Elle Dies-Dotted

Pink Paislee-Solstice Bora Bora

Sizzix Framelites-Scallops Circles

Elisabeth Craft Dies-Lorna Label

Crate paper-Welcome Spring

Distress Ink Pad-Worn Lipstick

Archival Ink-Jet black

Stampendous-Embossing clear detail

Vilda Stamps-Tårta med texter

Vilda Stamps-Svenska texter 2

3D kuddar, MyStik dubbelhäftande tejp, Stickle glitter glue-Crystal, Spectrum Noir, Dauber

 

Ha en härlig tisdag!

 

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *