Höstlöv

Dagens kort är med de fina bladdiesen som jag har färgat in med Distress Ink. Tyvärr hade jag inga orange halvpärlor så det fick bli prickar med Pearl Maker.

P1010799

För att få fram höstfärgerna har jag använt mig av flera olika färgdynor. jag har försökt att färga in de olika löven hur de ser ut i verkligheten. Lönnen blad har ju ett brett spektrum av färger, oftast varma ”eld”färger, gult, orange och rött. Eklöven är väl inte så färggranna precis så det blev grönt och brunt. De lite rundare bladen vet jag inte vad det är för sort så det fick bli ”påhitt”.

P1010800

”Gluttar” man lite så ser man ett lönnlöv och en spillbit av mönsterpappret. Man kan även se att jag byggt upp bladen med olika höga 3-D kuddar.

P1010801

Materiallista:
Papper: Vitt cardstock och mönsterpper från Carta Bella.
Dies: Lawn Fawn löv och Sweater Weather
Stämplar: även de från Lawn Fawn
Färgdynor: Distress Ink
”Verktyg”: Blending Tool
Glitterpenna: Zig Wink of Stella Brush
Snöre: Twine Value

Ha en bra dag. /Britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *