Lawn Fawn-Snow Day

Denna veckan har jag gjort 2 olika kort med Watercolor paper och med 2 olika sätta att färga in dem. Det ena sättet är med Distress Stain och det andra med en helt vanlig vattenfärgslåda. I båda fallen har jag använt Lawn Fawn-Snow Days söta kaniner.

lawnfawn2

 

Först så har jag stämplat mina kaniner med Archival Ink-Jet Black och bokstäverna kommer också från Lawn Fawn-Milo`s ABC. Det detaljerna öron och svans som jag inte vill färga blått har jag täck med Glossy Accents för att få en yta som ej tar upp färgen. Här ser ni till vänster mitt försök med vanlig vattenfärg och till höger mitt kort med Distress Stain ett ganska lika resultat. Mitt högra kort har jag valt att göra lite mindre och låta min Avery Elle-Dotted Dies gå igenom cardstocket innan jag började med att stämpla kaninerna. Mitt vänstra kort har jag dessutom färgat in vissa kaniner eller delar av kaniner med Derwent Inktense Pencil ochTim Holtz water brush.

IMG_3664a

På insidan har jag stämplat med VildaStamps födelsedagstårta och även här haft Derwent Inktense Pencil.

IMG_3663a

Här är kortet med en grå kanin som jag tagit ut med matchande Dies och Vilda Stamps-Kung för en dag stämpeln.

lawnfawn1

Det färdiga kortet med 1:an gjort med Foam Sheets i matchande blå färg 🙂 .

 

Material:

Watercolor paper

Distress Stain-Broken China, Salty Ocean

Archival Ink-Jet Black

Derwent Inktense Pencil

Tim Holtz water brush

Lawn Fawn-Snow Day stämpel och Dies

Lawn Fawn-Milo´s ABC

Vilda Stamps- Kung för en dag&Tårta med texter

Avery ElleDotted Dies

Fibre Craft Foam Sheets-Bright colors

Glossy Accents

Helt vanlig vattenfärg(varför inte låna från dina barn?)

 

Så här är ännu ett sätt att använda en stämpel tänkt för vintertema till något helt annat.

Ha nu en riktigt skön tisdag!

Pyssel Karin

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *