Art Journal på mitt sätt

nrett
Jag fick en Moleskine sketchbook av min dotter och har funderat ett tag på vad jag vill göra med den.

framsidabok1

Så kom jag på det! Jag älskar ord, klokord och samlar på sådana. Ord som gör mig glad och som peppar när jag behöver det. Varför inte ta och samla dessa ord i en och samma bok. På framsidan använde jag stickers och thickers för att dekorera.

sid1-2

Jag finner inte riktigt nöjet med att kladda med färg typ som mixmedia, min gräns går vid mist och ink (men man vet ju aldrig om jag ändrar mig), så jag har tänkt att göra en artjournal på mitt sätt. En scrappad sådan på ett enklare sätt. Ett bra sätt att kombinera kreativitet med vackra ord. Slutresultatet kommer att bli en härlig bok med många fina ord för själen.

sid3-4

Material:
Studio Calico Paper Pad 6X6 – Brighton Pier
Studio Calico 12X12 – South Of Market Farm Fresh
Studio Calico Stickers – Take Note Butterflies/Kraft
My Minds Eye Paper Pad 6X6 – Just Sayin
Crate Paper Cardstock Die-Cuts – Notes & Things
Crate Paper Stickers – Notes & Things
Crate Paper Rub-ons – Notes & Things
American Craft Thickers – Shimelle
American Craft Thickers – Amy Tan Plus One
Basic Grey Micro Alpha – Black
Me & My Big Ideas Pocket Pages Clear Stickers – Friends
Cosmo Cricket Tiny Text Stickers – Life

Vi ses snart igen!
Marie

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Art Journal på mitt sätt

  1. maringols skriver:

    Vilken härlig id’e! Jag älskar också ord, ordspråk och gladord… ska absolut fundera på ngt liknande😃tack!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *