Crafter´s Companion med Elisabeth craft och Lawn Fawn

Hej. När jag var i Butiken i fredags stack Cicci en Crafter´s  Companion die i min hand och sa gör något med den här!! Det blev två kort som jag skall visa här. Det första: har jag använt en ros die från Elisabeth Craft och halvpärlor.

P1010824

Här vill jag visa hur pappret skimrar.

P1010825

Insidan har jag använt mitten av den stora diesen.

P1010826

Der andra kortet har jag använt Lawn Fawn stämpel och dies.

P1010821

P1010823

Här är båda

P1010820

Materiallista:

Crafters Companion Diesire Create-A-Card Cutting & Embossing Die -Christmas Present Elizabeth Craft Metal Die – Rose, Lawn Cuts Cutsom Craft Die – Stitched Hillside Borders, Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Joy To The Woods, Lawn Fawn Custom Craft Die – Joy To The Woods  och  Tonic Studios Paper Punch – Accents ’Snowflakes’  Crafters Companion Centura Pearl Printable Card Pack A4 50Pkg 300gr – Snow WhiteFresh Blue  och Regal Blue   Vit Cardstock samt halvpärlor.

Ha en bra dag. /Britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *