Love Heidi Swapp-Hello Today

Denna vecka har jag gjort ett kort med både mina älskade rosa färger och vanlig Craft-färg en riktigt lyckad kombination tycker jag.

IMG_3681

För att få det rosa att även på det vita på mitt cardstock från Heidi Swapp-Hello Today så har jag tagit min Embossing Past-Translucent och blandat den men lite Mica Powder-Pink Blaze med ett lyckat resultat tänk på att blanda ordentligt. Sedan har maskat av cardstocket för att lämna det vita fältet kvar och täckt det med en stencil. Ett tjockt jämt rosa lager över stencilen och volá klart, bara vänta tills det torkat.

IMG_3680a

Det härliga rosa och craft-färgade journal 3×4 kommer från We R Memory Keepers-Snapshots, alla hörnen har jag rundat med min Crop A Dile Corner Chromper. Den lilla texten tvärs över hjärtat  har jag stämplat från Kaisercraft-Polaroid clearstamp set. Den blåa banners kommer från Avery Elle-Dotted.

 

Material:

Heidi Swapp-Hello Today 4,5”x6,5”

Embossing Past-Translucent

Mica Powder- Pink Blaze

Zig Wink of Stella Brush-Clear

Avery Elle-Dotted

We R Memory Keepers Journal Cards 3×4-Snapshots

Archvival ink-Jet Black

Tombow-Mono Multi Liquid Glue

Kaisercraft-Captured Moments Polaroid(slut i web)

(Prima Marketing-Stencil Slut) Liknande Heidi Swapp

3D Kuddar

IMG_3683

Själv var jag på ett besök på CiLi in Papers idag och fick med mig alla dessa härliga godsaker från Lawn Fawn 🙂 .

Glöm nu inte bort att CiLi in Papers har öppet som vanligt på lördag 1/11-2014  och det finns ju så himla mycket fint i butiken.

Ha en härlig tisdag och njut av solen och 15 grader som det lovat i Göteborg och när hände det 28 oktober?!

 

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *