Maggie Holmes Open Book

open book

Hej! Hallå! Hejsan! Tja! Jag vet inte hur man ska börja ett DT inlägg, då detta är mitt första. Har klurat mycket på detta! Min mamma har alltid sagt att börja med ett hej så löser sig det mesta allt eftersom. Så! HEJ! Maria heter jag, 33 år, sambo sedan 9 år med en 34 åring och mamma till en 3 årig kille. Jag hoppas att ni ska gilla det jag gör. Jag gör lite av varje, PL, kort och mixed media. Detta med LO:s är nytt för mig, men jag gillar det med!

open book

För någon vecka sedan eller två så kom det in mycket nytt från American Craft. Jag fastnade för flera av nyheterna! Dock skulle jag aldrig tro att en av favoriterna skulle vara Open Book från Maggie Holmes! Detta på grund av att den har allt som jag normalt inte gillar, rosa och blommigt! Men jag måste ändå säga: I love everything about this!

open book

Hoppas att ni gillar den och att vi ses om 2 veckor. Då blir det Lawn Fawn som blivit mitt absoluta favoritmärke 2014, fast då med en liten twist!

Material:
Crate Paper Paper Pad 6X6 – Maggie Holmes Open Book
Crate Paper Maggie Holmes Open Book Rub-Ons 2/Sheets – Accents
Crate Paper Maggie Holmes Open Book Chipboard 12X12 – Accents
Crate Paper Maggie Holmes Open Book Cardstock Die-Cuts –Ephemera Flowers & Leaves
Pebbles Thickers Alpha Stickers 5.5X11 2/Sheets – Homemade Gilded/Gold Chipboard

Kram Maria

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *