Enkelt med Simple Stories

Hoppas att ni liksom jag fått tid under jul å nyår att pyssla lite! För ett par kvällar sedan så satt jag i min pysselhörna ett par timmar och fick till hela fyra layouter – så skoj!! Den första gjorde jag enbart med stickers från Simple Stories, ett superenkelt sätt att scrappa på å få igång skaparådran.

DSC_0026

Årets julkortsfotografering gick hur smidigt som helst – båda barnen var med på noterna och spexade så det blev massa bra bilder! 🙂

DSC_0027

Färdiga bårder å massa dekorationer;

DSC_0028

Jag använde säkert halva arket men de är så billiga så inte ens jag blir snål… Jag kan annars tycka att det är svårt att ”slösa” med dekorationer men nu öste jag på! 🙂

DSC_0030Jag vill även passa på att önska er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Massa kramar från Maiden

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *