Gott Nytt 2015 med Silhouette Cameo 2

Denna veckan skall jag visa ett kort som jag har gjort med hjälp av min julklapp som jag fått av min supersnälla sambo Jörgen 🙂 . En helt oväntad men väldigt välkommen julklapp var min Silhoutte Cameo 2. En helt ny värld har ju öppnat sig med denna elektroniska skärmaskinen. Jag har redan köpt till Sketch Pennorna för att även kunna skriva med den.

IMG_3832a

Här ser ni min maskin med sin rosa ”mössa” som har fått sin plats i vårt gästrum så att det är lätt att använda den när jag vill 🙂 .

IMG_3799

Här jag ser ni att jag både har skrivit med mina Sketch Pens och den fina julgranskulan med 2015 har jag skurit ut med min Cameo 2. Julgranskulan har jag köpt från Sihouette Design Store, det ingår 100 designer med maskinen och sedan ytterligare $25 som du välja fritt bland Silhouette Design Stores alla designer.

IMG_3800a

På insidan har jag maskat av mitten av mitt kort och lagt på en mask från Tim Holtz och sedan låtit färga in den med Distress Stains och det silvriga är från stänk av Mister Huey´s misting spray.

IMG_3798a

Det färdiga kortet ser ut så här med min jättesnygga julgranskula med 2015 mitt i och en härlig blandning av lila, rosa, silver och guld.

 

Material:

Silhouette Cameo 2

Silhouette Sketch Pen 24/Pkg

Avery Elle-Dotted

Tim Holtz Stencil-Bubble

Distress Stains-Seedlees Preserves

Mister Huey`s Misting spray-Silver

Stampendous Frantage Encrusted Jewel Kit-Purple

Vilda Stamps-Kvinnligt kit

Sequins

Fabscraps-Country Living-Fram Fresh 1

Crafters Companion-Snow White-Hint of silver

 

Jag önskar alla en riktigt bra start på 2015.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration, Verktyg och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *