Kram

IMG_4249
Denna vecka gjorde jag ett kort med Lawn Fawn:s Into the woods samt Blissful Botanicals. Jag visste inte hur jag ville ha det från början så jag stämplade upp lite olika motiv som jag målade med mina Spectrum pennor.

IMG_4239

När de var målade och utstansade så valde jag ut de jag ville ha och monterade ihop det. Jag monterade allt på en svart kortbas. Jag använde mig av ett papper från Stitched serien som jag gjorde en cirkel i för min figur att sitta i. För att den skulle ”sitta inne i hålet” satte jag dit 3D tejp och kuddar så kom pappret ut lite från basen.

IMG_4243

När allt var monterat skrev jag dit kram och avslutade med att måla vissa blad med Wink of stella. Denna glitterpenna är fantastisk! Det är svårt att fota hur fint det blir , men jag har gjort ett försök!

IMG_4245

Hoppas att ni klarat er från stormen ”Egon” och att vi ses om två veckor.
Kram till er alla!
Maria

Material :

Blissful Botanicals Die

Blissfull Botanicals Stamps

Into the woods Die

Into the woods Stamps

Wink of stella -Clear

Stitched- Applique

Milo´s

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *