Turkost, guld å vitt = månadstävlingen januari!

God kväll! 🙂 Efter en dag som inte riktigt blev som jag planerat (men attans bra ändå!) så kommer här äntligen dagens blogginlägg från mig! Igår satt jag i min lilla vrå och skapade ett alster som inspiration till månadens tävling. Turkost, guld och vitt – och med skissen i bakhuvudet! Så här blev min tolkning;

DSC_0004

Jag har gjort egna guld-doilies genom att spraya vanliga vita med Prima Color Bloom spray! Jag har även skvätt lite med både Dylusions och Heidi Swapp Color Shine. Den turkosa dekorationen är en brad från American Crafts men dessvärre verkar de vara slut i butiken:

DSC_0009

Utöver allt kladd så är det enamel dots från My Minds Eye och texten är stickers från Maggie Holmes. Papper från Studio Calico; Brighton Pier Blue Ridge och Brigthon Pier Swan Boats;

DSC_0007

Hoppas att ni blir inspirerade och vill vara med i månadens utmaning! Ha en fortsatt trevlig helg! Kram, Maiden

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *