3D – We R Memory Keepers

Hej! Igår var det alla hjärtans dag så idag vill jag visa ett kort med tema ”love”. Kortet har en bas med en embossingplatta från We R Memory Keepers som ger en helt underbar 3D – effekt. Den är ny och visades på CHA-mässan nu i januari. Så håll ögonen öppna den (och några fler mönster) kommer att dimpa ner under våren i butiken.

P1010988

Jag har använt mig av en förpackning från något som jag har inhandlat någon scrapprodukt i. (Ibland är det bra att spara!) Har skurit ut upphöjningens storlek och satt fast ”förpackningen” med starkt tejp. Därefter hällde jag i lite glaspärlor och sugar coating innan jag ”la locket på” med en bild med en ros. Resultatet blev ett shakercard. Ramen gjorde jag med en Lawn Fawn dies. Det stora hjärtat är Sizzix Bigz Dies – Hearts. Tycker om det då det har en rundare, bulligare form.

P1010989

Material:
Sizzix Bigz Dies – Hearts
Lawn Fawn Custom Craft Die – Stitched Scalloped Border
Lawn Fawn Custom Craft Die – Scripty Love
Mulberry Paper Open Roses – Deep Red 20 mm och 15 mm
Green Mulberry Paper Leaves – 35 mm 0ch 30 mm
Kaisercraft Self-Adhesive Pearls
Scor-Tape
Zig Wink Of Stella Brush Glitter Marker – Glitter Clear
Ranger Stickle Glitter Glue
Crafters Companion Snow White – Hint of Gold

/Britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *