Grattis våra januarivinnare!

Först vill jag börja med att be om ursäkt för att det tagit sådan tid att tala om vem som vunnit… sportlov, födelsedagskalas och Kristina i Duvemåla kom i mellan och det hela försvann helt ur mitt huvud. Tack snälla Camilla, som skrev till mig här i bloggen och påminde mig! Du är en pärla! Så äntligen dags att presentera våra vinnare i januari.

Vinnare av omröstningen är Sofiutane! Stort grattis till dig!
sofiutane

Christel hade turen på sin sida och vann utlottningen. Stort grattis till dig med!
christel

Vill ni vara snälla att mejla mig på adressen marie@ciliinpapers.se med namn, adress och mobilnummer/e-postadress (detta för att dhl ska kunna skicka avisering), så kommer det fina priser till er inom kort!
Marie

Det här inlägget postades i Tävling/Bloggcandy. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *